A Brushless Technológia

Digitális brushless motor állandó mágneses mezeje, digitális elektronikája teljeskörű irányítást biztosít a kapumozgató automatikája fölött. Szuperintenzív használatra tervezve, kiegészítve az alacsony energiafogyasztás előnyeivel.

 

EZ A ROGER BRUSHLESS!

A forradalmi digitális motor 12 egyedi tulajdonsága:

 • 3 fázisú Brushless motor: nagyon magas teljesítményre képes motor jelentős nyomatékkal. A motor kívülről kompakt és letisztult, belülről mégis erős köszönhetően a feltekercselésnek, amit a 3 fázisú szinuszos rendszer hajt meg.
 • Sebesség, gyorsulás és lassúlás kiemelkedő eleganciával: A szénkefe nélküli digitális technológiával ellátott automatizálási rendszer tökéletes és elegáns mozdulatokat tesz lehetővé. A minden ponton állandó erővel és nyomatékkal, valamint a lassítás és gyorsítás sebességének változtatásával a rendszer maximális biztonsággal kezelhető.
 • Digitális és vektoriális automata vezérlő: A szénkefe nélküli digitális vezérlő, amely alacsony feszültségen, 36 V DC-n működik, lehetővé teszi az automatizálási rendszer 100%-os vezérlését digitális üzemmódban. Teljesen DSP mikrokontrolleren alapuló működésének köszönhetően automatizálási rendszerének mozgása egyszerűen, pontosan és elegánsan programozható, testreszabható.
 • Áramszünet esetén is megoldott a működése: A belső vagy külső akkumulátorok és a hozzá tartozó akkumulátortöltő kártya segítségével a Te automatizálási rendszere még hosszan tartó áramkimaradások esetén is jelentős ideig működik, így sokkal több műveletet biztosít, mint a hagyományos technológiák.
 • Felmelegedés nélkül: A szénkefe nélküli motort azzal a fő céllal hozták létre, hogy szuperintenzív használatú és 99%-os hatásfokú motor legyen. Függetlenül attól, hogy a motor hány műveletet hajt végre egy nap, mindig megfelelő hőmérsékletű marad, vagy legfeljebb eléri a külső környezeti hőmérsékletet.
 • Csendes működés: Az egyik nagy előnye a brushless motoroknak a csend vagy a zaj szinte teljes hiánya.
 • Becsapódás, akadály érzékelés és visszafordítás a teljes biztonság érdekében: A digitális technológiának köszönhetően képesek vagyunk felismerni egy akadályt és azonnal visszafordítani a motort, egyszerűen megadva a motor nyomatékát, az érzékenységet, az időt és az irányváltás útját. Mindez teljes mértékben megfelel a biztonsági követelményeknek.
 • Egyszerű telepítés három vezetés rendszer segítségével: A Brushless motor egyetlen 3-eres kábellel egyszerűen csatlakoztatható. Mi lehetne könnyebb? Ez biztosítja az automatizálási rendszer teljes digitális kezelését az érzékelő nélküli vagy szenzoros technológiának köszönhetően, az automatizálási rendszer típusától függően.
 • Ideális motor szuperintenzív felhasználásra: Olyan termékkel szerettük volna meglepni vásárlóinkat, amely alapvetően különbözik a piacon lévő többi terméktől. A Roger motorok tartósan hideg marad sok napos szuperintenzív használat után is.
 • Beépített digitális enkóderrel szerelve: A BRUSHLESS motorok rendkívül fejlett natív digitális enkóderrel rendelkeznek, amelyek biztonságosan, pontosan és rendkívül elegáns módon irányítja a kapunyitó motorunkat.
 • Tűpontosságú tervezés az optimális teljesítmény elérése érdekében: Létrehoztunk egy olyan mechanizmust, amely lehetőséget ad a motor maximális teljesítményének kiaknázására. Olyan termék, amely egyesíti a belső gyártási folyamatok minőségét, a mechanikai feldolgozást és a kiváló minőségű vas- és színesfém anyagok felhasználását.

Nemcsak partnerségünkre, hanem a munkádra is büszkék vagyunk!

Ha a Motors for Gates Kft. elismert partnere vagy, aki a kapuautomatizálásban vagy ipari ágazatban dolgozik, és Roger termékeket telepít, akkor jó helyen jár. Készítsen videót a telepítéséről, és ossza meg velünk, hogy növelje a saját és a Motors for Gates Kft. elégedett ügyfélkörét, ezzel az ingyenes reklámfelülettel.

Csatlakozz a Roger Technology Magyarország partnerei közé!

Az általunk javasolt kapumotor telepítő vagy kaputelepítő partnereink évek óta a Motors for Gates Kft. termékeit telepítik napi szinten. Ez a tapasztalat garantálja, hogy a telepítés során felmerülő akadályokat könnyedén és gyorsan fogják venni. Annak érdekében, hogy a szakemberek a Motors for Gates Kft. termékpalettáját ismerjék és igény esetén magabiztosan használni is tudják, kaputechnikai képzéseket tartunk. A képzés teljesítéséről hivatalos dokumentáció is készül, így érdeklődés esetén ezt a tanúsítványt érdemes elkérni telepítő partnerünktől. Ezeknek a képzéseknek köszönhetően tudjuk telepítő partnereink munkájának minőségét szavatolni, mely sikeressé teszi kettőnk kapcsolatát.

Ne maradj le izgalmas híreinkről, aktuális akcióinkról!

Csatlakozz te is viszonteladó partnereinkhez!

Keltsd életre Roger termékeinket különleges ajánlataink és megoldásaink segítségével.

Bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
(Telepen belül: Gutenberg utca 137.)

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva