5-40% kedvezményt ér most a regisztrációd a www.kapumotorbolt.hu webáruházban magánszemélyként és viszonteladó partnerként.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A kapuautomatizálás jövője

Roger Brushless

Lakossági vagy ipari használatra egyaránt

Ismerd meg a Roger Brushless motorok számos előnyét, vásárolj kedvezményesen a www.kapumotorbolt.hu webáruházban, és gyűjtsd a vásárlások után járó pontokat!

Te sem akarsz:

 • Hetente telefonálni a kapuszerelőnek, hogy megint nem tudod kinyitni a kaput
 • Telepítőként 40 fokban napokat térdelni a motor felett, mert átgondolatlan a telepítési folyamat
 • Bizonytalan működésű rendszert telepíteni otthonodba vagy cégedbe, mert számodra elsődleges szempont a megbízhatóság

A legjobb helyen jársz, ugyanis 2024.06.30-ig kedvezményesen tudod beszerezni a legjobb Brushless, szénkefe nélküli Roger motorokat.

Miért válaszd a Roger Brushless technológiát?

A forradalmi digitális motornak számos előnye van. Nem szeretnénk az idődet húzni, így tényleg csak a legfontosabbakat soroljuk itt fel Neked:

Extrém alacsony energiafogyasztás

Olyan motorokat forgalmazunk, amelyek szuperintenzív használat mellett is képes alacsony feszültségen üzemelni, és amelyek rendkívül megterhelő időjárási körülmények között is képes működni, miközben nagyon alacsony energiafogyasztást és abszorpciós szintet tart fenn. Képes leszel Roger Brushless motorral egy 600 kg-os tolókaput mozgatni,  kevesebb, mint 30 W áram felhasználásával.

Rendkívül halk működés

A Roger Brushless motorok egyik nagy előnye a kifejezetten halk működés biztosítása, illetve a hangtalan működés folyamatos biztosítása. Az összes hang, ami a motorból hallatszik, pusztán a digitális motor minimális alapzaja.

Sebesség, gyorsítás és lassítás elegáns mozgással

A Roger Brushless kapunyitó automatika tökéletesen elegáns mozgást tesz lehetővé. A folyamatos erő és nyomaték beállítási opciók a legnagyobb biztonság mellett könnyed mozgást biztosítanak a kapunak.

3 fázisú digitális motor

A piacon kapható legerősebb Brushless motorok most kedvezményesen megvásárolhatóak. A motorok kompakt és átgondolt kialakítása a speciális koncentrált tekercselésnek köszönhetően megbízhatóak, háromfázisú szinuszos rendszerrel működnek.

Milyen előnyei lesznek a vásárlásnak?

Végfelhasználóként:

 • Gyűjtheted a vásárlások után járó pontokat, melyet az első vásárlásnál fel is használhatsz
 • Minden kiegészítőt megtalálsz a webáruházban a kívánt termékhez
 • Értékesítő és telepítő kollégáink segítő kezet nyújtanak a teljes projektben
 • Részesülhetsz a kedvezményekből bármely termék vásárlása esetén

Viszonteladó partnerként:

 • Sávos rendszerben kialakított viszonteladói kedvezmények
 • Hivatalos tanúsítványt adó képzéseken való részvételi lehetőség
 • Háttértámogatás a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban
 • Magyarország legnagyobb kaputechnikai választékából tudsz válogatni

Roger Brushless újdonságok

Csatlakozz közösségünkhöz, regisztrálj a webáruházban!

Amellett, hogy a regisztráció után tudod igénybe venni a kedvezményt, 250 Ft-ot kapsz pontgyűjtő egyenlegedre, amit már akár az első vásárlásnál fel tudsz használni. Iratkozz fel a hírlevélre, és további 500 Ft-ot írunk jóvá Neked!

Ők már élvezik a Roger termékek nyújtotta előnyöket

Hasznos kérdések és válaszok

Ha túl sok az információ egyszerre, és elvesztél bennük, olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket! Ha nem találod meg köztük a választ, írj nekünk weboldalunkon keresztül, és kollégáink készséggel állnak majd a rendelkezésedre!

Miért válaszd a Rogert?

A Roger Technology termékei a piacon kapható legmagasabb minőséget képviselik. De mégis miért merjük ezt állítani?

 • Hosszan tartó működést tesz lehetővé: egy motor a megfelelő telepítés mellett akár egy életen át kiszolgálhat téged.
 • Elegáns megjelenés: esztétikus kialakítás, mely illeszkedik a ház és a kert összképébe.
 • Brushless technológia: ennek a vadiúj technológiának a megjelenésével a kapunyitó motorok achilles ínát sikerült eltávolítani, mely a szénkefe nélkülözését jelenti a Roger motoroknál.
 • Szuper intenzív felhasználás: akár a napi 2000 nyitás mellett is stabilan működik, mely társasházaknál, ipari telepeknél elengedhetetlen.
 • Gyors motorok jelenléte: különböző szériákból kapható gyors változat, így nem torlódik fel a sor a kapunál egy forgalmas átjáró esetén.
 • Megbízható alkatrész utánpótlás: bár sok esetben nincs is szükség utólagos alkatrészekre, de Magyarország legnagyobb kaputechnikai választéka révén hatalmas raktárkészletünket folyamatosan naprakészen tartjuk.
Milyen kapcsolat van a Roger és a Motors for Gates Kft. között?

A két cég a kezdetek óta kapcsolatban állnak, ami több, mint 25 éves partneri kapcsolatot jelent. Büszkén mondhatjuk el, hogy a Motors for Gates Kft. a Roger termékek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. Hálásak lehetünk, hogy cégünk a Roger Technology szemében is kiemelt figyelmet képvisel és folyamatos kétirányú kommunikációt tartunk fent.

Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát?

A garanciális ügyintézés elindításához elsősorban fontos megvizsgálni, hogy a termék valóban garanciális időn belül van-e. A garanciális ügyintézéshez a hibás terméket a telepítő partnernek mindenképpen a Motors for Gates Kft. szerviz csapatának kell eljuttatni. Itt történik a garanciális szemle, melynek során kiderül, hogy a terméket valóban garanciális hibából adódó meghibásodás okozta. Pozitív elbírálás esetén helyzetfüggő, hogy az alkatrészt cseréljük vagy egy teljesen új terméket biztosítunk.

Viszonteladó szeretnék lenni. Mit kell ehhez tennem?

Nyitottak vagyunk az új partnerekkel való együttműködésre. A viszonteladói regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint a fenti űrlapot kitöltöd. A tárgy mezőben kiválasztod a ‘Viszonteladói regisztráció’ mezőt. A folyamatot nagyban meggyorsítja, ha az üzenethez a cégedről, vállalkozásodról a szükséges információkat (cégadatok, eladási adatok, tevékenységi köröket, elhelyezkedés) összeszeded és elküldöd nekünk.

Lenne egy nagyobb projekt, amihez több motorra is szükségem lenne. Kaphatok mennyiségi kedvezményt?

Mennyiségi kedvezményeinket ügyfeleink számára minden esetben egyedileg alakítjuk ki a projekt nagyságához mérten. Legyen szó akár kapunyitó motor szettről, akár nagy mennyiségű távirányítóról értékesítőink készségesen állnak rendelkezésre mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatban.

© Motors for Gates Kft. 2011-2024. Minden jog fenntartva.

Készítette: az Uhu Kreatív Ügynökség csapata