Roger Technology Magyarország logó

High Speed – Roger gyors motorok

Állati ösztön, digitális gyorsaság

BEMUTATUNK EGY GYORSABB MÓDSZERT, HOGY MŰKÖDTETNI TUDD A KAPUDAT!

Az új HIGH SPEED digitális nagysebességű kapunyitó motorokkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy kapudat nagyon nagy sebességgel, maximális eleganciával és a többi hagyományos motor várakozási időjének több mint kétszeresével nyissa ki és zárja.

Ezért ideális megoldást kínálunk minden olyan telepítéshez, amely sokkal gyorsabb mozgatási időt, intenzív használatot, maximális mozgási eleganciát és teljes biztonságot igényel a nyitás-zárás ciklus és a lehetséges akadályok észlelése során.

 

HIGH SPEED

Ha számít az idő.

Nemcsak partnerségünkre, hanem a munkádra is büszkék vagyunk!

Ha a Motors for Gates Kft. elismert partnere vagy, aki a kapuautomatizálásban vagy ipari ágazatban dolgozik, és Roger termékeket telepít, akkor jó helyen jár. Készítsen videót a telepítéséről, és ossza meg velünk, hogy növelje a saját és a Motors for Gates Kft. elégedett ügyfélkörét, ezzel az ingyenes reklámfelülettel.

Csatlakozz a Roger Technology Magyarország partnerei közé!

Az általunk javasolt kapumotor telepítő vagy kaputelepítő partnereink évek óta a Motors for Gates Kft. termékeit telepítik napi szinten. Ez a tapasztalat garantálja, hogy a telepítés során felmerülő akadályokat könnyedén és gyorsan fogják venni. Annak érdekében, hogy a szakemberek a Motors for Gates Kft. termékpalettáját ismerjék és igény esetén magabiztosan használni is tudják, kaputechnikai képzéseket tartunk. A képzés teljesítéséről hivatalos dokumentáció is készül, így érdeklődés esetén ezt a tanúsítványt érdemes elkérni telepítő partnerünktől. Ezeknek a képzéseknek köszönhetően tudjuk telepítő partnereink munkájának minőségét szavatolni, mely sikeressé teszi kettőnk kapcsolatát.

Ne maradj le izgalmas híreinkről, aktuális akcióinkról!

Csatlakozz te is viszonteladó partnereinkhez!

Keltsd életre Roger termékeinket különleges ajánlataink és megoldásaink segítségével.

Bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
(Telepen belül: Gutenberg utca 137.)

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva

A Roger Technology Magyarország üzemeletője: Motors for Gates Kft. Minden jog fenntartva © 2023.

Adatkezelési tájékoztató