Információk

Írj nekünk weboldalunkon keresztül!

Viszonteladó vagy végfelhasználóként intézkedem?

7 + 6 =

Hívj minket!

Műszaki értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre legyen szó egy egyszerű távirányító tanításról vagy akár egy összetettebb nagyobb projekt részletesen kivitelezéséről.

Látogasd meg bemutatótermünket!

Bemutatótermünkben kiállítva szemügyre veheted, megtapogathatod, belenézhetsz a motorok belsejébe, mert viszonteladóként is és magánszemélyként is rendkívül fontos, hogy meggyőződj a termékek minőségéről.

Írj célzottan emailt nekünk!

Fordulj hozzánk bizalommal e-mail elérhetőségeink egyikén.

Gyakran ismételt kérdések

Ha túl sok az információ egyszerre, és elvesztél bennük, olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket! Ha nem találod meg köztük a választ, írj nekünk weboldalunkon keresztül, és kollégáink készséggel állnak majd a rendelkezésedre!

Miért válaszd a Rogert?

A Roger Technology termékei a piacon kapható legmagasabb minőséget képviselik. De mégis miért merjük ezt állítani?

  • Hosszan tartó működést tesz lehetővé: egy motor a megfelelő telepítés mellett akár egy életen át kiszolgálhat téged.
  • Elegáns megjelenés: esztétikus kialakítás, mely illeszkedik a ház és a kert összképébe.
  • Brushless technológia: ennek a vadiúj technológiának a megjelenésével a kapunyitó motorok achilles ínát sikerült eltávolítani, mely a szénkefe nélkülözését jelenti a Roger motoroknál.
  • Szuper intenzív felhasználás: akár a napi 2000 nyitás mellett is stabilan működik, mely társasházaknál, ipari telepeknél elengedhetetlen.
  • Gyors motorok jelenléte: különböző szériákból kapható gyors változat, így nem torlódik fel a sor a kapunál egy forgalmas átjáró esetén.
  • Megbízható alkatrész utánpótlás: bár sok esetben nincs is szükség utólagos alkatrészekre, de Magyarország legnagyobb kaputechnikai választéka révén hatalmas raktárkészletünket folyamatosan naprakészen tartjuk.
Milyen kapcsolat van a Roger és a Motors for Gates Kft. között?

A két cég a kezdetek óta kapcsolatban állnak, ami több, mint 25 éves partneri kapcsolatot jelent. Büszkén mondhatjuk el, hogy a Motors for Gates Kft. a Roger termékek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. Hálásak lehetünk, hogy cégünk a Roger Technology szemében is kiemelt figyelmet képvisel és folyamatos kétirányú kommunikációt tartunk fent.

Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát?

A garanciális ügyintézés elindításához elsősorban fontos megvizsgálni, hogy a termék valóban garanciális időn belül van-e. A garanciális ügyintézéshez a hibás terméket a telepítő partnernek mindenképpen a Motors for Gates Kft. szerviz csapatának kell eljuttatni. Itt történik a garanciális szemle, melynek során kiderül, hogy a terméket valóban garanciális hibából adódó meghibásodás okozta. Pozitív elbírálás esetén helyzetfüggő, hogy az alkatrészt cseréljük vagy egy teljesen új terméket biztosítunk.

Viszonteladó szeretnék lenni. Mit kell ehhez tennem?

Nyitottak vagyunk az új partnerekkel való együttműködésre. A viszonteladói regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint a fenti űrlapot kitöltöd. A tárgy mezőben kiválasztod a ‘Viszonteladói regisztráció’ mezőt. A folyamatot nagyban meggyorsítja, ha az üzenethez a cégedről, vállalkozásodról a szükséges információkat (cégadatok, eladási adatok, tevékenységi köröket, elhelyezkedés) összeszeded és elküldöd nekünk.

Lenne egy nagyobb projekt, amihez több motorra is szükségem lenne. Kaphatok mennyiségi kedvezményt?

Mennyiségi kedvezményeinket ügyfeleink számára minden esetben egyedileg alakítjuk ki a projekt nagyságához mérten. Legyen szó akár kapunyitó motor szettről, akár nagy mennyiségű távirányítóról értékesítőink készségesen állnak rendelkezésre mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatban.

Ne maradj le izgalmas híreinkről, aktuális akcióinkról!

Csatlakozz te is viszonteladó partnereinkhez!

Keltsd életre Roger termékeinket különleges ajánlataink és megoldásaink segítségével.

Bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
(Telepen belül: Gutenberg utca 137.)

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva