Roger képzések

Roger motor képzés – rázd ki a kisujjadból a kaputelepítést!

Fordult már elő Veled, hogy elakadtál a telepítés során? Ott toporgott fölötted az ügyfeled és nem tudtad, hogy konkrétan most mi a probléma a motorral? Vége van az ilyen kellemetlen helyzeteknek… A Motors for Gates Kft. által összeállított átfogó Roger motor képzésnek köszönhetően a kisujjadból fogod kirázni a teljes folyamatot – az érdeklődéstől egészen a motor programozásáig.

Ezt megfűszerezzük egy olyan marketing-sales háttérinformációs anyaggal, aminek köszönhetően a vásárlóid rohanni fognak a pénztárcájukért. Segítünk neked abban, hogy viszontagságos gazdasági környezetben hogyan tudsz Te is felülemelkedni a magyar vállalkozások többségén.

Vár Rád egy nagyjából 6 órás gyakorlatorientált információhalmaz. A megszerzett tudást arra fogod tudni használni, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással egy igen magas színvonalat fogsz tudni képviselni. Ha a megtanultakat konzisztensen alkalmazod az ügyfeleid könnyen össze fogják kapcsolni a vállalkozásodat a prémium termékekkel, mely elősegíti, hogy még több fizetőképes érdeklődőt tudj kiszolgálni.

A kurzus tartalma

Bevezetés

 • A Roger Technology és a Motors for Gates Kft.
 • A Roger Technology története
 • Miért a Roger?

Marketing tippek, értékesítési javaslatok

Minta darabok, bemutató termékek

Aftersales lehetőségek – mivel vedd rá, hogy újra nálad vásároljon

Roger kapunyitó motorok választéka

 • Toló- és úszókapunyitó motorok
 • Karos motorok
 • Csuklókaros motorok
 • Földbe szüllyesztett motorok

Műszaki tartalom

 • Előkészületek
 • Telepítés folyamata
 • Programozás

Kiegészítők

 • Gyári kiegészítők
 • Egyéb kiegészítők

Roger motorok versenyelőnyei

Összefoglalás

Miért érdemes Roger motorokat telepítened?

A Roger kapunyitó motorok már számtalanszor bizonyították megbízhatóságukat, minőségüket, gyorsaságukat és energiahatékonyságukat. A kaputechnikai piacon úttörőnek számító gyártó termékei nem csak a végfelhasználók igényeit tartották szem előtt. A Roger a tervezési folyamatok folyamán figyelt a telepítők kívánságaira is, mely következtében egy rendkívül telepítőbarát, alacsony szervizigényű termékcsalád lett.

FIGYELEM: egy új termék bevezetése a termékpalettára egy hosszadalmas folyamat, míg eljutsz odáig, hogy az adott célpiacodon már konkrétan azzal keresnek meg, hogy Alutech garázskaput szeretnének tőled venni.

Élvezd a hivatalos tanúsítvány nyújtotta előnyöket!

Minden résztvevő kap egy Roger Hivatalos Telepítői tanúsítványt, melynek köszönhetően Te és ügyfeled is élvezhetitek az elismervénnyel járó előnyöket, valamint garanciális ügyintézés során cégünk és beszállító partnerünk által gyorsított elbírálást.

Speciálisan kialakított bemutatótermeink és előadóinkat kihasználva személyre szabott tanfolyamaink a kaputechnika minden aspektusát lefedik. Onnantól, hogy megtanítják viszonteladóinkat arra, hogy hogyan adjanak el Roger motorokat, egészen odáig, hogy hogyan telepíthetik azt. Egy szóval minden, ami a szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudja értékesíteni az Roger termékek teljes palettáját.

Lehet, hogy ez a tudásanyag nem neked való?

Nem akarjuk minden áron, bárkinek eladni a képzést. Az a célunk, hogy fel tudd használni és sikerélményed legyen vele. Ezért, ha az alábbiakban magadra ismersz, akkor lehet, hogy a Roger termékek nem neked valók:

 • Már az első telepítések alkalmával be akarod zsebelni a nagy lóvét. Alapvetően a hosszú távú együttműködést helyezzük előtérbe viszonteladó partnereinkkel, ezért bízunk benne, hogy Te is belátod, hogy nem egy hét után fogsz ebből meggazdagodni.
 • Mindig a legolcsóbb termék eladására törekedsz. Tény, hogy nem a Roger termékek a legolcsóbbak a piacon. Azonban annyival nem drágábbak, mint amennyivel több kényelmet ad az ügyfélnek, stresszmentes telepítést pedig a telepítő szakembernek.
Kinek javasoljuk ezt a képzést? Mit kapsz pontosan az oktatáson?
 • Ha egy cég szervizes vagy értékesítő munkatársa vagy
 • Ha egyszemélyes cég vagy
 • Ha egyéni vállalkozó vagy
 • Ha már a kaputechnikában tevékenykedsz
 • Ha érzel nyitottságot a magyar kaputechnikai piac irányába
 • Ha új prémium termékekkel szeretnéd növelni az általad forgalmazott termékek listáját
 • Ha a megbízhatóságot és minőséget fontosabb értéknek tartod az árnál

Érthető, ha maradtak kérdéseid… Hadd válaszoljuk meg őket előre!

Mennyi időt kell befektetned a Roger termékek megismerésébe?

Ezen az egynapos képzésen megszerzel minden olyan tudást, ami szükséges ahhoz, hogy egyáltalán merd ajánlani a Roger motorokat ügyfeleidnek. Nyilván sok különböző Roger motor szerepel a termékpalettán, de minden Roger motor egy kaptafára épül. Több alkalommal hallottuk a partnerek szájából egy bemutatott telepítés/ programozás után: „Ez tényleg csak ennyi?”

Mivel jobbak a Roger motorok, mint bármelyik másik gyártó termékei?

A legfontosabb tényezők a kopóalkatrészek minőségében (műanyag helyett fém kiegészítők), az elegáns megjelenésben, a robosztus és gyors működésben keresendők. Ezt megspékelve azzal, hogy a Roger motorokat akár napelemes rendszerre is rá tudjuk kötni. A Roger motorok megbízhatósága ezek mellett párját ritkítja, vannak olyan kapunyitó motorjaink, melyeket már majd’ 20 éve telepítettek.

Tényleg minden kiderül a képzésből? Mi van, ha maradnak kérdéseid?

Törekszünk a lehető legrészletesebben átadni a tudásanyagot, azonban, hogy ha felmerülnek kérdéseid, azt nyugodtan felteheted az oktatóknak. Szeretjük, ha a képzés kicsit interaktívabb. Arra bíztatjuk partnereink, hogy mindenképpen tegyék fel felmerülő kérdéseiket akár szünetben, akár az elmondott blokkok után, akár a képzés végeztével.

Mire lesz szükséged a tanfolyamon?

Csupán nyitottságra és befogadó attitűdre. Minden szükséges eszközt, papírt, tollat, ételt és italt biztosítunk a képzés teljes időtartamára.

Mire jó a hivatalos tanúsítvány?

A hivatalos Roger tanusítvány véd Titeket, viszonteladókat abban, hogy kevésbé legyetek kitéve a kaputechnikai piac megpróbáltatásainak. Azok, akik a képzéssel hivatalos viszonteladói tanusítványt szereznek, lehetőségük van ügyfeleiknek a Motors for Gates Kft-n keresztül plusz garanciára szert tenni. Ha a végfelhasználó telepítés után követlenül regisztrálja a telepített terméket weboldalunkon, plusz 1 év garanciát vehet igénybe. Ennek köszönhetően viszonteladóink jobb, teljeskörűbb szolgáltatást tudnak nyújtani.

Nem telepítettél még kapunyitó motort, de szeretnél. Így is jelentkezhetsz a képzésre?

Természetesen, előképzettség nem szükséges. Akár 0-ról indulva is könnyen meg lehet tanulni a Roger motorok telepítését, mivel a képzésen minden telepítéshez szükséges információ és adat a rendelkezésünkre áll. A képzésen kapott tudást felhasználva pedig minimális gyakorlás után már magabiztosan fogod tudni telepíteni az általunk forgalmazott garázskapukat.

Vegyél részt kaputechnikai képzésünkön!

Cégünk kötelékei között garantáltan jó helyen jársz: szívd magadba szakértő kollégáink értékes tudását, melynek köszönhetően Te is sikeres lehetsz a saját szakterületeden. Azt a tudásanyagot adjuk át, amit partnereink már évek óta hatékonyan alkalmaznak.

A mi célunk, a Te fejlődésed! Jelentkezz még ma kedvezményes képzéseinkre!

Ne maradj le izgalmas híreinkről, aktuális akcióinkról!

Csatlakozz te is viszonteladó partnereinkhez!

Keltsd életre Roger termékeinket különleges ajánlataink és megoldásaink segítségével.

Bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
(Telepen belül: Gutenberg utca 137.)

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva