Termékregisztráció

Minden, amit a termékregisztrációról tudnod kell

Regisztráld magánszemélyként partnerünk által telepített Roger termékedet és élj a +1 év forgalmazói garancia, valamint a gyorsított szerviz ügyintézés előnyeit. A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint a linkre kattintva elküldened a szükséges adatokat. lenti linkre kattintva kitöltöd a felugró űrlapot, ami nagyjából 10 percet vesz igénybe.
Miért van szükség termékregisztrációra?

A +1 év forgalmazói garancia, valamint a gyorsított szerviz ügyintézés előnyei miatt mindenképp.

Milyen előnyei vannak a termékregisztrációnak?

Ha regisztrálod magánszemélyként partnerünk által telepített Roger termékedet és élj a +1 év forgalmazói garancia, valamint a gyorsított szerviz ügyintézés előnyeit. A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint a lenti linkre kattintva kitöltöd a felugró űrlapot, ami nagyjából 10 percet vesz igénybe.

Milyen adatokra lesz szükségem?

Egyrészt szükséged lesz a saját személyes adataidra, másrészt a motor tulajdonságaira, a motor egyedi azonosítójára, a telepítés helyszínére, a telepítést végző cégre vagy vállalkozóra. A regisztáció nagyjából 10 percet vesz igénybe.

Csak az általam vásárolt terméket tudom regisztrálni?

Nem ragaszkodunk hozzá, hogy a számlán a Te neved szerepeljen. Előfordulhat, hogy a Roger termékedet az egyik viszonteladó partnerünk vásárolta, de Te végfelhasználóként szeretnél élni a +1 év garanciával és a gyorsított garanciális ügyintézéssel járó előnyökkel. Ilyenkor nyugodtan regisztrálhatod a termékedet magánszemélyként is, azonban a garanciális ügyintézést a telepítőpartner fogja tudni érvényesíteni.

Ne maradj le izgalmas híreinkről, aktuális akcióinkról!

Csatlakozz te is viszonteladó partnereinkhez!

Keltsd életre Roger termékeinket különleges ajánlataink és megoldásaink segítségével.

Bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
(Telepen belül: Gutenberg utca 137.)

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva